Aanbod | Verzinkbare Paal

Aanbod verzinkbare en vaste parkeerpalen

Hieronder vindt u de verschillende oplossingen van verzinkbarepaal.be, onderdeel van A&S - Access Automation & Support. Lees hier meer over A&S.

Verzinkbarepaal.be en A&S zijn gespecialiseerd in de verdeling van vaste en verzinkbare parkeerpalen voor elke situatie:

  • Vaste parkeerpalen
  • Manueel verzinkbare palen
  • Volledig automatisch verzinkbare palen

Alle parkeerpalen van A&S behoren tot het aanbod van topmerken Fadini en Pilomat, waarvan we exclusieve verdeler zijn in België. Lees meer over Fadini en A&S via deze link. De hoogstaande kwaliteit van de Fadini-parkeerpalen werd duidelijk gefilmd en kwam aan bod in HLN en op het VRT-nieuws. Bij de crash liep de dronken bestuurder slechts lichte verwondingen op. 

 

 

Verschillende doeleinden

Een verzinkbare paal wordt vaak gebruikt om voetgangers- en fietserszones ontoegankelijk te maken voor gemotoriseerd verkeer tijdens de piekuren. In veel steden zoals Gent, Antwerpen en Brussel bewijzen verzinkbare palen hun nut elke dag opnieuw. De wegen en voetpaden worden er veiliger door in veel steden en gemeenten. 

Niet enkel overheden zijn klant bij A&S. Ook politiediensten, hotels en winkelcentra maken gebruik van de duurzame Fadini-parkeerpalen om parkeerplaatsen, oprijlanen of straten enkel toegankelijk te maken voor geautoriseerde voertuigen.  

 

Ook alarmen, sloten en thermostaten

Daarnaast kunt u ook steeds bij ons terecht voor allerlei toebehoren voor de verzinkbare palen zoals alarmen, sloten en thermostaten. 

Contacteer ons voor meer informatie over onze producten of een aangepast voorstel. Onze professionele installateurs komen graag bij u langs voor advies op maat. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over alle types verzinkbare palen die we aanbieden? Klik dan op de links hieronder of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. 

Kom onze oplossingen ontdekken in onze showroom in Waregem!