Automatisch verzinkbare palen | Verzinkbare Paal

Automatisch verzinkbare palen

Kiezen voor een automatisch verzinkbare paal is kiezen voor absoluut gebruikscomfort. De parkeerpalen in ons gamma maken stuk voor stuk deel uit van het duurzame aanbod van Fadini. Dit Italiaanse merk innoveert al zo'n halve eeuw op vlak van hydraulisch aansturingen en dit merkt u ook in hun aanbod verzinkbare palen. 

Alle verzinkbare palen in ons gamma zijn olie-hydraulisch gestuurd en behoren tot de Coral-, Vigilo- en Talos-reeksen van Fadini. Deze verschillen op vlak van diameter. Zo vindt u bollards met een diameter tussen 10 en 27,5 centimeter en variërende hoogtes tussen 50 en 80 centimeter. 

Al deze palen zijn perfect om verkeer tegen te houden op uw private oprit of parkeerterreinen. Bovendien hoeft u niet uit de wagen te stappen om de paal te verwijderen of te laten verzinken. De hydraulische aandrijving is eenvoudig te onderhouden en zorgt voor een paal die onder eender welke temperatuur moeiteloos presteert, ook bij intensief gebruik.

Naast een eenvoudig installatieproces bieden deze automatisch verzinkbare palen ook een vrijwel eindeloos gamma aan accessoires die het dagelijks gebruik vereenvoudigen: bijvorobeeld zenders, antennes, ontvangers, verkeerslichten etc. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. 

Kom onze oplossingen ontdekken in onze showroom in Waregem!