Ontdek onze verzinkbare palen tijdens de opendeurdag | Verzinkbare Paal

A&S opent haar deuren op zaterdag 27 oktober

Verzinkbarepaal.be is dé referentie op vlak van parkeerpalen. Vast, automatisch- of manueel verzinkbaar; we bieden u steeds de best passende oplossing aan. Wilt u ons aanbod zelf komen ontdekken? Zak op zaterdag 27 oktober dan af naar de kantoren van A&S in Waregem.

A&S is uw groothandel voor alles wat met verzinkbare palen en poortautomatisaties te maken heeft (bekijk het volledige aanbod hier) en opent haar deuren voor het grote publiek tijdens de laatste zaterdag van oktober.

 

 

Nieuwe locatie, nieuwe showroom en nieuwe producten

De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van verandering bij A&S. Zo werd een nieuwe website gelanceerd voor zowel A&S als voor verzinkbarepaal.be. Daarnaast verhuisden wij onze activiteiten naar een volledig nieuw kantoor in Waregem (Groenbek 25, 8790 Waregem). Hier bieden wij onze installateurs opleidingen aan en ontvangen wij iedereen graag in onze nieuwe showroom. 

 

Naast dit alles blijven wij natuurlijk ook de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Dit betekent dat we ons aanbod constant vernieuwen. De nieuwste prodcuten, oplossingen en technologiëen volgen we dan ook op de voet. Tijdens onze opendeurdag stellen we zo graag enkele nieuwe producten aan u voor die binnenkort deel gaan uitmaken van ons gamma.

 

Praktische informatie over de Opendeurdag van A&S

Kom samen met ons onze nieuwe locatie, showroom en producten ontdekken op onze opendeurdag!

Wat?
Opendeurdag van A&S: voorstelling van onze nieuwe kantoren, showroom en producten.

Waar?
De nieuwe kantoren van A&S in Groenbek 25 in Waregem.

Wanneer?
Zaterdag 27 oktober 2018 van 10:00 tot 17:00. 

Voor wie?
Iedereen is welkom!
Professionals en particulieren, mensen die op zoek zijn naar een oplossing op maat of gewoon nieuwschierig zijn naar onze nieuwe locatie. 

 

Contacteer ons indien u nog vragen heeft

Heeft u nog vragen over ons aanbod of in verband met onze opendeurdag? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug! 

 

Kom onze oplossingen ontdekken in onze showroom in Waregem!