Over ons | Verzinkbare Paal

Parkeerpalen in alle vormen en maten

Wie op zoek is naar alles wat te maken heeft met parkeerpalen, vindt een ruim aanbod bij verzinkbarepaal.be.

Verzinkbarepaal.be wordt als website beheerd door A&S Access Automation and Support, Belgisch marktleider in de verdeling van verzinkbare palen. Als verdeler is A&S exclusief verdeler van de topmerken Fadini en Pilomat

 

Exclusief verdeler van verzinkbare palen van Fadini en Pilomat

Wij bieden parkeerpalen en alle mogelijke toebehoren aan van topmerken Fadini en Pilomat. Dit laat ons toe parkeerpalen in de meest uiteenlopende vormen en maten te voeren. Zo vindt u in ons aanbod zowel vaste palen als manueel verzinkbare palen en volledig automatisch verzinkbare palen. Al onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diameters.

Fadini is een Italiaans leidinggevend merk dat al sinds de jaren 1960 innoveert op vlak van toegangscontrole en poort automatisering. Hun investeringen in hydraulisch aangestuurde parkeerpalen resulteert in zeer betrouwbare oplossingen. Flexibiliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan centraal.

Pilomat, ten slotte, is een wereldwijde speler in de markt van toegangscontrole-technologie. Hun constante zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen en producten zorgt ervoor dat ze een leidersrol vervullen in een constant evoluerende markt. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn termen die bij dit absolute topmerk hoog in het vaandel worden gedragen.

Bij verzinkbarepaal.be bekijken we elke situatie in detail. We gaan er prat op een passende oplossing voor elk project te bieden en we doen dit door onze professionele installateurs ter plaatse de situatie te laten inschatten en advies op maat te geven. 

Kom onze oplossingen ontdekken in onze showroom in Waregem!