afbakening parking Abdij Averbode | Verzinkbare Paal

Fadini parkeerpalen bij de Abdij van Averbode

De prachtige historische abdij in Averbode is een ware trekpleister voor de regio. Bezoekers kunnen er in een prachtige setting genieten van een lokaal gefabriceerd bier, kaas, honing en zoveel meer. Diezelfde bezoekers kunnen hun wagens kwijt op een parkeerterrein dat duidelijk afgebakend diende te worden. Daarnaast moesten leveranciers te allen tijde toegang kunnen krijgen tot de abdij om te laden en lossen. 

Een verzinkbare paal drong zich dus op. In overleg met A&S en de lokale verdeler in Vlaams-Brabant werd bewust gekozen voor de Strabuc 930 van Fadini. Deze automatisch verzinkbare parkeerpaal biedt een ongeziene flexibiliteit. Met zijn diameter van 27,5 cm en hoogte van 70 cm houden deze palen alle verkeer tegen. Uitgerust met LED verlichting en een rubber band zorgt deze paal voor extra veiligheid. De parkeerpaal stijgt uit de grond in net geen 10 seconden en verdwijnt in iets meer dan 11 seconden. 

Deze palen zijn bovendien bestand tegen weer, wind en uitermate intensief gebruik. Ondertussen koos Fadini ervoor deze palen in een nieuw jasje te steken. De nieuwe versie kreeg een update en is nu te vinden in ons assortiment onder haar nieuwe naam: Talos. U vindt hier alle nodige informatie over deze verzinkbare paal in ons aanbod. 

Kom onze oplossingen ontdekken in onze showroom in Waregem!