verzinkbare palen stad Roeselare | Verzinkbare Paal

Veilige en betrouwbare verkeerspalen voor stad Roeselare

Een stad als Roeselare is een belangrijke winkelplek voor duizenden mensen in de omgeving. De veiligheid van de bezoekers is dan ook een belangrijke prioriteit voor het stadsbestuur. Om alles in goede banen te kunnen leiden is een automatisch verzinkbare parkeerpaal vrijwel onmisbaar geworden. 

A&S en verzinkbarepaal.be werden dan ook via een professionele installateur geconsulteerd bij het maken van de beste keuze.

 

Fadini's Talos bleek de meest geschikte verkeerspaal

In de Roeselaarse winkelzone is de wandelaar koning tijdens de openingsuren van de vele winkels. Desalniettemin moeten diezelfde winkels van tijd tot tijd bevoorraad worden. Er werd dan ook gezocht naar een vlotte oplossing om de winkelstraten af te sluiten voor alle verkeer, maar leveranciers toch snel en eenvoudig toegang te verlenen. Een automatisch verzinkbare paal is in dit geval de beste keuze.

In samenspraak met het stadsbestuur, de installateur en A&S werd uiteindelijk gekozen voor Talos, een automatisch verzinkbare paal van topmerk Fadini. Deze verkeerspaal is de vernieuwde opvolger van de veelgeprezen Strabuc, die u bovendien ook nog in het Roeselaarse straatbeeld kunt zien. De Talos is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, maar biedt bovenal een veelzijdige en veilige verzinkbare paal. Met een diameter van 27,5 cm kiest u voor een stevige verkeerspaal die alle verkeer uit de wandelzones van de stad houdt. Bovendien hoeft de installatie geen vergaande werken met zich mee te brengen. Verder verzinkt deze paal snel en geruisloos wanneer het verkeer doorgang moet verleend worden.

Zoals steeds bij Fadini, kunt u kiezen uit een hele reeks accessoires, gaande van een rubber beschermrand, tot LED-verlichting, klavieren of (zoals hieronder te zien) verkeerslichten. Alles wordt in het mogelijk gesteld om de verkeerspalen volledig af te stemmen op uw situatie. 

Heeft u nog vragen? Contacteer verzinkbarepaal.be

Bent u op zoek naar een parkeerpaal op maat van uw bedrijf of voor uw stad? Aarzel in geen geval en neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team luistert graag naar uw wensen en adviseert u vervolgens in de zoektocht naar de best passende parkeerpaal. 

Vul onderstaand formulier in, of contacteer ons telefonisch via 056 25 45 60.

Kom onze oplossingen ontdekken in onze showroom in Waregem!